ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΕΩΝ (ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ) ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΕΩΝ (ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ) ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

● Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΓΑΛΕΩΝ (ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ) ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα του Συλλόγου Φιγαλέων «ΦΙΓΑΛΟΣ», στην οδό Σολωμού 10, 1ος όροφος, Αθήνα, την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10.30 π.μ., με θέματα:

1. Έκθεση και έγκριση πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ.

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και έγκριση οικονομικής διαχείρισης.

3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (7 μελών) και Ε.Ε. (3 μελών).

● Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση στο γραφείο του Συλλόγου μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου και να πληρώσουν τη συνδρομή τους, 10 ευρώ για κάθε χρόνο.

● Το Γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοικτό την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021, ώρες 6-8 μ.μ. (οδός Χαλκοκονδύλη 25, 1ος όροφος, τηλ. 6972211417).

● Τα μέλη που θα προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση και θα ψηφίσουν, μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους από 10 ευρώ, την ίδια ημέρα της ψηφοφορίας, το πέρας της οποίας ορίζεται στις 2 μ.μ.

● Θεωρούμε επιβεβλημένη τη συμμετοχή όλων των μελών στη Γενική Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες. Η τήρηση των ισχυόντων μέτρων κατά της πανδημίας είναι υποχρεωτική.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΛΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

Εφημερίδα Νο 151

Κυκλοφόρησε το φύλλο της Εφημερίδας μας με αριθμό 151

δείτε την ΕΔΩ

Χριστός Ανέστη!

Το ΔΣ του Συλλόγου μας, εύχεται σε όλους σας, χρόνια πολλά με υγεία και πνευματική προκοπή.

Στα χρόνια που έρχονται να θυμάστε ότι παντού και πάντα

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

 Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά

Καλή Ανάσταση

Το ΔΣ του Συλλόγου μας εύχεται σε όλους

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

  Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά

και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

«Ζούρτσα 1821»

Ο Σύλλογός μας εκφράζει τη χαρά του για την κυκλοφορία του βιβλίου «Ζούρτσα 1821» και συγχαίρει τη συγγραφέα του, κ. Ελένη Γιαννίκου, και όλους τους συντελεστές της δημιουργίας του και της έκδοσής του.

Πρόκειται για ένα πολύτιμο πνευματικό απόκτημα, προїόν επίπονης έρευνας και μεγάλου μόχθου, που φέρνει στο φως την ιστορία του χωριού μας και της περιοχής στα χρόνια της τουρκοκρατίας και της επανάστασης του ’21 και μας γνωρίζει με συμπατριώτες μας πρωταγωνιστές του αγώνα της ανεξαρτησίας.

Το συνιστούμε θερμά σε όλους και πιστεύουμε ότι όλοι θα χαρούν και θα ωφεληθούν διαβάζοντάς το.

Με την ευκαιρία, ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας έχει προμηθευτεί ικανό αριθμό αντιτύπων προς διάθεση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Βασίλη Γλούμη (τηλ. 6972211417) και με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Από το Δ.Σ.