Συνδρομή εφημερίδας | ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΕΩΝ (ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ) ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΕΩΝ (ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ) ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»


Συνδρομή εφημερίδας

Α)  Γνωστοποιούμε στους αγαπητούς παραλήπτες της εφημερίδας μας ότι, όσοι δεν έχουν πληρώσει την συνδρομή τους για το τρέχον έτος 2011,  είναι επιτακτική ανάγκη να το κάνουν μέχρι τέλος του χρόνου. Η συνδρομή είναι 10 ευρώ το χρόνο. Στην αντίθετη περίπτωση είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να μειώσουμε τον αριθμό φύλλων της εφημερίδας και να τη στέλνουμε κατά προτεραιότητα στους τακτικούς συνδρομητές.

Διότι σύμφωνα με τον νόμο 3986/2011 άρθρ.48 ΦΕΚ 152, καταργήθηκε η ατέλεια που είχαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι για την αποστολή της εφημερίδας τους. Έτσι τα ταχυδρομικά τέλη, τετραπλασιάστηκαν, και αυτό, μαζί με τα άλλα τα απολύτως απαραίτητα λειτουργικά έξοδα του γραφείου, θα γίνει απειλή για την επιβίωση του ιστορικού μας συλλόγου.

Ήρθε δυστυχώς η ώρα, η οικονομική κρίση, να πλήξει και τους πολιτιστικούς συλλόγους, που στη σημερινή λαίλαπα της υποβάθμισης της χώρας μας, αγωνιούν και αγωνίζονται να μην χαθεί η ταυτότητά μας και η πολιτισμική μας κληρονομιά. Μαθαίνουμε ότι πολλοί σύλλογοι σκέπτονται να σταματήσουν την έκδοση της εφημερίδας τους.

Στο χωριό μας πληρώνετε την συνδρομή σας στην  κ. Άννα Μανιάτη-Πιτσινή στο Φαρμακείο.

Για την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα στέλνετε ταχυδρομική επιταγή στη Διεύθυνση του Συλλόγου, ή καταθέτετε στους παρακάτω λογαριασμούς τραπεζών την συνδρομή σας. Σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις να δίνετε πλήρη τα στοιχεία σας, για να ξέρουμε ποιός κατάθεσε χρήματα και πόσα, προκειμένου να κόβεται η σχετική απόδειξη του ταμείου μας και να γράφεται και στην εφημερίδα, όπου μπορείτε να το διασταυρώσετε και εσείς.

   Εμπορική Τράπεζα αριθ.Λογ/σμού 043/47574111

   Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος αριθ. Λογ/σμού 028 01 022482 51

 

Β)   Παρακαλούμε τους συνδρομητές της εφημερίδας μας να μας ενημερώνουν όταν προκύπτουν οι ακόλουθες περιπτώσεις:

α) όσοι έπαιρναν εφημερίδα και για κάποιο λόγο δεν παίρνουν,

β) όσοι άλλαξαν διεύθυνση και δεν μας το έχουν γνωρίσει και συνεπώς η   εφημερίδα πηγαίνει στην παλιά τους διεύθυνση,

γ) όσοι επιθυμούν τη διακοπή της αποστολής της  εφημερίδας σ’ αυτούς, για κάποιο λόγο και

δ) σε περίπτωση θανάτου συνδρομητού συγγενικού τους προσώπου (πατέρα, συζύγου, αδελφού κλπ.), αν επιθυμούν τη διακοπή της αποστολής της εφημερίδας ή την αλλαγή του ονόματος του παραλήπτη.

Αυτό είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει, για να μήν δεχόμαστε επιστροφές της εφημερίδας από το Ταχυδρομείο, και αυτό βέβαια, είναι η καλύτερη περίπτωση, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να το ερευνήσουμε. Η  χειρότερη όμως είναι να πετιέται η εφημερίδα, με αποτέλεσμα ο Σύλλογος να επιβαρύνεται με την αποστολή φύλλων χωρίς λόγο.

Η ενημέρωση μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Ηλεκτρονικά στα e-mail του Συλλόγου:

    α)  zoyrtsa.syllogos@yahoo.gr   ή

    β)  syllogos@zourtsa.gr

2) Τηλεφωνικά,

    α) στο τηλέφωνο του Συλλόγου 210-5239423   ή

    β) στη Δήμητρα Δημοσθενίδη τηλ.  210-5015705

3) Ταχυδρομικά, με επιστολή στη Δ/νση του Συλλόγου: «Σύλλογο

Ζουρτσάνων Αθήνας» οδός Βερανζέρου 23Α Τ.Κ.104 32 Αθήνα.

4) οι συνδρομητές του χωριού μας μπορούν να απευθύνονται και στην κ.    Άννα στο   Φαρμακείο.

Είναι απαραίτητα όλα τα στοιχεία σας, ήτοι: Όνομα, επίθετο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο. Σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης χρειάζεται και η παλιά σας διεύθυνση, προκειμένου να ενημερώσουμε σωστά τον κατάλογο των συνδρομητών.Τα πλήρη στοιχεία σας είναι αναγκαία, διότι υπάρχουν και πολλές συνωνυμίες.

Σας ευχαριστούμε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή, που απαιτεί κόπο και χρόνο.

Both comments and pings are currently closed.


Τα σχόλια είναι κλειστά.