Αδαμαντία Γρηγοριάδου – Αποκαλυπτήρια | ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΕΩΝ (ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ) ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΕΩΝ (ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ) ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»


Αδαμαντία Γρηγοριάδου – Αποκαλυπτήρια

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής της Ζουρτσάνας Αγωνίστριας του 1821 Αδαμαντίας Γρηγοριάδου! Το άγαλμα τοποθετήθηκε στον αύλειο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου.

Μετά τη θεία λειτουργία και την επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας ακολούθησε η σχετική εκδήλωση στον χώρο των μουσείων μας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε χαιρετισμό από τη συντονίστρια της εκδήλωσης, φιλόλογο του λυκείου μας, κυρία Ελένη Γιαννίκου, Ομιλία για την Αδαμαντία Γρηγοριάδου από την εκπαιδευτικό κυρία Γεωργία Καραβούλια και Κλείσιμο της εκδήλωσης από την κυρία Νίκη Παπαγεωργίου καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμό απηύθυναν και άλλοι παρευρισκόμενοι.

Στο κανάλι μας zourtsatv στο Youtube μπορείτε να δείτε την Λίστα Αναπαραγωγής με όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις εκδηλώσεις των Αποκαλυπτηρίων της Προτομής της Αδαμαντίας Γρηγοριάδου.

Εδώ βλέπετε ένα από τα βίντεο της εκδήλωσης.

Ήταν μια ευκαιρία για ένα ακόμα αντάμωμα των συμπατριωτών σε συνδυασμό με την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου και τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην κωμόπολή μας.

Both comments and pings are currently closed.


Τα σχόλια είναι κλειστά.