Αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας | ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΕΩΝ (ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ) ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΕΩΝ (ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ) ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»


Αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας

Στις 10 Ιουνίου 2012 θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες στο Σύλλογό μας, προκειμένου να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενός Συλλόγου με ιστορία εξήντα χρόνων.

Ο Σύλλογος έχει ανάγκη από την αγάπη μας και την φροντίδα μας, κι’ αυτά να εκδηλώνονται με πράξεις και όχι με μεγάλα λόγια, που δεν κοστίζουν τίποτα.

Εάν θέλουμε να βοηθήσουμε και έχουμε διάθεση ο δρόμος είναι ένας: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στα δρώμενα του Συλλόγου. Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας στο Δ.Σ. και στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Η ανάγκη να παρουσιαστούν ΝΕΟΙ άνθρωποι και ως προς την ηλικία και ως προς την ενεργό συμμετοχή τους στο Σύλλογο, είναι κατά τη γνώμη μου, βασικής σημασίας. Ο Σύλλογος έχει ανάγκη από ανθρώπους με νέες ιδέες, με
κέφι και όραμα, που με τη βοήθεια και την εμπειρία των παλαιοτέρων όχι μόνο θα συνεχίσουν την επιτυχή πορεία του Συλλόγου, αλλά θα συμβάλλουν στην ανανέωσή του. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση η φθορά, η αδράνεια και ο μαρασμός θα είναι αναπόφευκτη κατάληξη. Και θα ήταν κρίμα ένας τόσο ζωντανός Σύλλογος, με μια ιστορία τόσων χρόνων, με τόσες πετυχημένες δραστηριότητες στο ενεργητικό του και με τόση προσφορά στον τόπο μας να περιπέσει σε αδράνεια.

Γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχουν πολλοί νέοι, δραστήριοι, ικανότατοι, που μπορούν να προσφέρουν μέσα απο τις γραμμές του συλλόγου για το καλό της Ζούρτσας και των Ζουρτσάνων. Η συμμετοχή στην διοίκηση του συλλόγου θα
σας δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Η παρουσία όλων σας, στη Γενική συνέλευση και η συμμετοχή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. είναι απαραίτητη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο περιμένει τις υποψηφιότητές σας.

Βασ. Γλούμης

—————————————————————————–

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Προσκαλούνται τα μέλη του Συλλόγου των Νέων Φιγαλέων (Ζουρτσάνων) της Αθήνας και Πειραιά «ο Αγιος Νικόλαος» σε Τακτική Γενική Συνέλευση σε αίθουσα του 1ου ορόφου του Ξενοδοχείου «Polis Grand Hotel» οδός Πατησίων 19 και Βερανζέρου 10 (πλησίον του γραφείου του Συλλόγου) την 10ην Ιουνίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 10 π.μ. με θέματα:

1. Λογοδοσία απερχόμενης Διοίκησης, έκθεση πεπραγμένων και απαλλαγή
του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
2. Έκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής.
3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (9 μελών) και
εξελεγκτικής επιτροπής (3 μελών).

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή, νά υποβάλουν σχετική αίτηση στο γραφείο του Συλλόγου μέχρι και την 22αν Μαΐου 2012. Επίσης οι υποψήφιοι πρέπει να πληρώσουν στον Ταμία του Συλλόγου κατά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητος, τη συνδρομή τους 10 ευρώ για κάθε χρόνο.

Το Γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοικτό την Τρίτη 22 Μαΐου από 6-8 μ.μ. ημέρα λήξης της υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας (τηλ.: 210 5239423).
Θεωρούμε επιβεβλημένη τη συμμετοχή όλων των μελών στη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΛΟΥΜΗΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    ΦΩΤ. ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Τα μέλη που θα προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση και θα ψηφίσουν, μπορούν
να πληρώσουν τη συνδρομή τους από 10 ευρώ, την ίδια ημέρα της ψηφοφορίας.
Πέρας της ψηφοφορίας λόγω στενότητος του χρόνου του ξενοδοχείου,
ορίζεται η 2α μεταμεσημβρινή.

 

Both comments and pings are currently closed.


Τα σχόλια είναι κλειστά.